Nieuwe verwijspraktijk Paro Gooi in Hilversum
Raoul Zeilstra
02/02/2021
1 min
0

Nieuwe verwijspraktijk Paro Gooi in Hilversum

02/02/2021
1 min
0

Onlangs is verwijspraktijk Paro Gooi in Hilversum geopend. Het team van Paro Gooi is er om uw patiënten met specifieke problemen te helpen op het gebied van:

  • Parodontologie, implantologie, autotransplantatie en ondersteuning orthodontie, zoals vrijleggen van geïmpacteerde elementen en plaatsen van botankers;
  • Röntgendiagnostiek met behulp van 3D CBCT-scan.

De praktijk werkt uitsluitend op verwijzing. Er wordt veel waarde gehecht  aan duidelijke, heldere communicatie en korte lijnen. Gedurende het behandeltraject van patiënten, worden doorverwijzers regelmatig op de hoogte worden gebracht van de voortgang van de behandeling. Na een afgerond traject keert de patiënt terug naar de praktijk van de doorverwijzer.

Kennisdeling is één van onze belangrijkste kernwaarden. Paro Gooi zal maandelijks een avond voor patiënten-overleg organiseren. U bent van harte welkom om hieraan deel te nemen en uw eigen casuïstiek mee te brengen. Met u en collega’s uit verschillende disciplines zullen we samen de casussen bespreken. Op termijn komen we hierop terug.

In onze kliniek hanteren we voorts de volgende waarden: openheid, samenwerken, passie, empathie en probleemoplossend handelen. Paro Gooi hecht veel waarde aan de kwaliteit van de patiëntenzorg:

  • Vakinhoudelijk: Alle behandelaren zijn gediplomeerd en hebben ruim 10 jaar ervaring.
  • Organisatorisch: De praktijkmanager zorgt voor een efficiënte praktijkorganisatie en een hygiënische werkwijze volgens geldende richtlijnen, protocollen en werkinstructies.
  • Communicatie: Open en persoonlijk inclusief transparante informatie over behandelingen en tarieven.
  • Sparringpartner: Het team denkt graag met u mee over uitgebreide behandelplannen. Daarom zijn wij eveneens bereikbaar om samen met u van gedachten te wisselen over een uitdagende casus.

Persoonlijke achtergrond van de specialist

Tom Koster is eigenaar van Paro Gooi en erkend Parodontoloog NVvP. Na zijn specialisatie op het ACTA tot Parodontoloog-implantoloog (EFP, diploma 2007) heeft hij ervaring opgedaan binnen verschillende parodontologie praktijken in Nederland. Ruim tien jaar was hij partner bij de Kliniek voor Parodontologie Rotterdam en medeoprichter van PRO Rotterdam, een verwijspraktijk voor restauratieve tandheelkunde. Hier stond interdisciplinair behandelen centraal en dat is de lijn die hij graag wil voortzetten.

Naast zijn werkzaamheden voor Paro Gooi zal hij verbonden blijven aan het ACTA, waar hij de parodontologen in opleiding begeleidt bij het onderwijs implantologie. Ook is hij één dag werkzaam in een parodontologie praktijk te Amsterdam. Tom is opgegroeid in Hilversum. Samen met zijn vrouw en hun vier tieners wonen zij nu in Amsterdam. Hij is een fanatieke golfer en skiër, alsmede een fervente reiziger.

Contact en openingsuren

Sinds 4 januari 2021 zijn we geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 16:00 uur. Er kan reeds worden doorverwezen.

Heeft u vragen, dan kunt u een bericht sturen of ons persoonlijk bereiken op het nummer 035-7440443 of mobiel op: 06- 520 524 33.

Reacties